perjantai 7. joulukuuta 2012

Losing my mind on a tiny error


Takapakkia.

Ei olisi pitänyt mennä kahdeksi päiväksi porukoille. Siellä on kamalan vaikea olla syömättä. Äiti tekee aina lohta, kun menen sinne. Hän tietää, että olen ihan hulluna loheen. Nykyään minun on paljon helpompaa vastustaa esim. suklaata, kun paistettua lohta... Mikä minua vaivaa.
Joka tapauksessa söin kalaa ensin keskiviikkona illalla ja sitten vielä eilen lisää riisikakkujen päällä.
Lopulta päätin, että kun kerran olen jo mussuttanut kaikenlaista, voin samantien pitää boostauspäivän pitkästä aikaa. Hain sitten kaupasta kotiin illaksi karkkia ja nachoja. Uskokaa tai älkää, jokin aika sitten söin yhteen menoon kokonaisen nachopussin ja koko Wiener Nougat- suklaarasian kerralla. Tulihan siitä ähky ja paha olo, mutta aika vaivatta ne silti upposivat!
Eilen söin 200 g karkkia ja reilu 100 g nachoja ja en vain saanut enempää alas. Heitin sitten surutta loput roskikseen ja loppuiltana en sitten paria näkkäriä lukuunottamatta enää syönytkään mitään.
Suolaa tuli kyllä varsinkin eilen syötyä ihan kamalasti. Tykkään suolaisesta kalasta ja lisään aina riisikakkuihin ja nachoihin suolaa. Tosi terveellistä!
Ja kyllä huomaa, että suolaa on tullut vedettyä, koska turvottaa ja paino noussut 50.5.

Tänään on nestepäivä. Minulla on huomenna ja ylihuomenna tärkeää menoa, enkä haluaisin pursuta uusista housuistani. Löysin yhdet kivat housut (kokoa 32, mutta Espritin koot on minusta isoja, joten koko 34 on kyllä lähempänä totuutta), mutta eivät nekään kivoilta näytä, jos ne kiristää ja maha on turvoksissa!
Tänään on tehty jo yksi 1,5 tunnin koiralenkki ja koitan jaksaa vielä toisen samanlaisen + vatsoja...
Nyt pitää tsempata, pitää saada tarpeeksi painoa pois ennen joulua, etten sitten muutamassa päivässä porukoilla liho 60-kiloiseksi! Onneksi on koirat, niin ei ihan voi moneksi päiväksi majoittautua sohvan nurkkaan mussuttamaan herkkuja, vaan saa väkisinkin edes jotain liikuntaa juhlapäivinäkin!

1 kommentti:

Ole hyvä ja jätä kommenttia. Sekä risut, että ruusut tervetulleita.